Sunday, September 21, 2008

SILA TEKA YANG MANA SATU SAYA


malam tadi, yatie( also in the pic...tapi kena teka yg mana satu ) datang buka pose, pastu ktrg dok borak sambil surf internet...die tunjuk facebook kat aku, rupanya azerque (also in the picture_) dah upload this gambo of us, 14 years ago!!!!luckily i can still remember the two teachers there, puan nor azian and puan mahani,,,kekekeekeee...so, sila teka yang mana satu saya,
1.....yang ni plak, masa form 4,
juga, sila teka mana satu saya....kekeeekeke

2...waktu ni we were in form 5...nak spm..

4 comments:

AmzKaz said...

hahahaha... old pics! ras alawak plak. aku dah jumpa yatie, ko dan aku... comey2 jek kita semua masa tu..

Intanterpilih said...

tu la nora
muka aku ala ala ustadzah gitu!!
ustazah ajar muqaddam
kekekeeek

Yatie said...

hehehe.. ustazah pakai kasut kulit cokelat! :P skg aku pun tak tau naper ler it was such a big deal mastu tu.. hahahahaa..

Intanterpilih said...

yatie,
tu la...nko la...aku sentiaa practical...ikut rules mana yang perlu, mana yangtak perlu, redah ajerrrrrrrrrrrrrrrrrr...ekekekeekekeekkeekk