Thursday, June 16, 2011

SelamatHariBapa


imej : Saya dan bapa, Mina,12Zulhijjah..(latarbelakang adalah masjid Aqabah )


Suatu pagi di Tanah Suci

Kakak A : Eh Nor, ko tau, akak masa first time nampak kau dengan bapak kau, akak terfikir
" Eh, mesti PakCik kaya ni, bini muda bukan main lagi". Lepas tu bila akak dengar
kau panggil " bapak" ..baru akak lega...haha

Saya : (ketawa terbahak bahak)

Moral :

1. Mungkin bapa saya nampak macam orang kaya yang mampu beristeri muda ( hahaha)
2. Jangan buruk sangka, silalah tanya dahulu sebelum berfikir bukan bukan

...kerana dia adalah bapa saya yang saya sayangi....

Selamat Hari Bapa!!!Terima kasih...

6 comments:

Teratak Hami said...

Bapak you suka tak dengar cerita camtu :-)

Intanterpilih said...

hahaha...tak pernah tanya plak..haha...tapi lawak sungguh sangkaan orang kan...kelakar...

Yatie said...

sweet!! :)

Intanterpilih said...

hahaha: Yatie, bila kiter nak bergossip!!!!meh cepat

Janggel said...

hahah saya baca pon nak gelak guling2 dah ehhehe.

Intanterpilih said...

Janggel...hahahaha...memang pun...masa saya bual ngan orang tu, nak semput gelak..hehe....thank you for the chocolate semalam yer janggel..silalah pergi berjalan lagi dan pulang membawa hasil tangkapan!hehe